Det største træ i skoven
Helge Qvistorff

299,00 kr.

En biografi om et helt usædvanligt menneske

 

Bogen er skrevet af Helge Søgaard

Hardcover bog på 240 sider

Kategorier: ,

Beskrivelse

Det Største Træ i Skoven er en ny bog, udgivet her ved udgangen af 2020, om Helge Qvistorffs liv. En enestående biografi om Nordjyllands mest læste forfatter Helge Qvistorff, der har udgivet mere end 50 bøger, holdt utallige foredrag og gået lige så mange ture i Rold Skov.

Helge Qvistorffs biografi tager læseren med på hele rejsen fra hans barndom, over uddannelsen som hotelmand i Danmark, Schweiz og England, til han lander på Rold StorKro som ung direktør. Her grundlagde han interessen for Rold Skov, og naturen samt de mennesker, der har skabt det samfund, som vi alle er en del af i dag.

Biografien om Helge Qvistorff er en usædvanlig spændende rejse gennem en helt speciel persons oplevelsesrige liv. Ikke kun Rold Skov har nydt godt af hans evner til at formidle den gode historie, for biografien kommer også omkring hans mange TV-serier og andre spændende gøremål gennem et langt og virksomt liv.

Biografien Det Største Træ i Skoven om Helge Qvistorff er en oplagt gaveide, som julegave eller bare til hyggelæsning af en rigtig god bog.

 

Titel

Go to Top