Jubilæums- og firmabøger, biografier eller familiehistorier

Få udgivet en flot og læseværdig jubilæumsbog

  • i anledning af et jubilæum
  • historien om dit livsværk
  • en præsentation af virksomheden
  • om familiehistorien eller en krønike
  • eller med en helt anden vinkel eller anledning

Har din virksomhed, kulturinstitutionen eller organisation jubilæum, og er ønsket at fejre den runde dag med udgivelsen af en firmabog, en bog om virksomhedens historie, eller en jubilæumsbog der fortæller historien og markerer begivenheden?

Et flot og gennemarbejdet virksomhedsportræt af dit eller familiens livsværk og dermed din virksomheds historie. Som en flot og præsentabel gavebog, der formidler virksomhedens historie overfor nuværende og nye kunder, eller som en salgsartikel til kulturinstitutionens gæster?

Eller vil du have din egen eller familiens historie udgivet som en familiebog eller en familiekrønike. Måske en biografi af din helt egen historie?

Jeg har stor erfaring i at ramme den helt rigtige fortællestil og den rette vinkel på netop din firmabog, virksomhedsportræt eller jubilæumsbog. Det handler om virksomhedens sjæl, dit personlige drive, eller kulturinstitutionens særlige formidlingskompetence. Om familiens historie og identitet.

I samarbejde med grafisk designer og fotograf Karen Kimmer Lemvig får du et smukt og flot layout, der matcher firmaprofilen, den rette vinkel på jubilæumsbogen og den samlede historie, du ønsker at fortælle.

Senest har vi produceret og udgivet en familiebog i form af en familiekrønike, en flot jubilæumsbog i anledning af en kulturinstitutions 30-årsdag, samt ikke mindst et virksomhedsportræt og en firmabog om en landsdækkende stor virksomhed.

Vi er klar til den næste opgave!

SAWO
Flemming – et livsværk med HIAB & SAWO

Da Springeren kom i land
I anledning af Springeren – Maritimt Oplevelsescenters 30 års jubilæum