Loading...

Min baggrund

Efter en lang, spændende og meget afvekslende erhvervskarriere, valgte jeg i 2015 at stoppe, for at få tid til alt det man bredt udtrykker som ”andre ting”. Både for at have muligheden for at holde lidt mere fri, men især for at kunne prioritere opgaver og initiativer, som hidtil kun havde stået i min notesbog, som noget jeg også gerne ville tage fat på.

Jeg har gennem årene opbygget mange kompetencer indenfor erhvervsudvikling, turisme, events, presse, tekstbearbejdning og privat-offentlige samarbejder. Hertil et indgående kendskab til naturen og oplevelser i det fri.

Man holder ikke op med at arbejde – for at sidde stille! Derfor har jeg samlet en række af mine erfaringer, evner og kompetencer sammen, og tilbyder nu at løse opgaver indenfor en lang række forskellige områder.

CV – kortfattet

Oprindeligt bankuddannet. Især arbejdet indenfor den internationale finansverden i Danmark og udlandet, med valutahandel, international projektfinansiering og korrespondentrelationer i hhv. Provinsbanken, Spar Nord Bank og Nørresundby Bank. Udlandschef og senest direktør for Nørresundby Banks hovedsædeafdeling, inden jeg selv valgte at skifte branche.

Herefter ansættelse i oplevelseserhvervet som direktør for Gigantium, Idræts- og Kulturcenter med ansvar for byggeri og færdiggørelse af centret og igangsætning af driften. Idrætsbegivenheder, koncerter, udstillinger og events. Projektudvikling af Gigantium med Vandkulturhus og yderligere faciliteter i samarbejde med den nu verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels, BIG.

Dernæst turisme. Direktør for VisitAalborg, som jeg udviklede til landets næststørste turismekommune målt på omsætning. Udvikling af ferie- og erhvervsturisme, cruise, partnerkoncept, organisation og kommerciel turisme. Initiativtager til national erhvervsturismestrategi og medvirkende i regionale turismesamarbejder og udvikling.

Valgte selv at stoppe erhvervskarrieren i 2015, for at få tid til alle de andre gode ting og opgaver, som livet også byder på, herunder opgaverne i Søgaard Consulting.

Sidder i en række bestyrelser indenfor turisme, oplevelsesvirksomheder, organisationer og kultur.

Orienteringsløber siden ungdomsårene, formand for Dansk Orienterings-Forbund i en årrække og præsident for de europæiske orienteringsforbund. Nu aktiv på klubplan i lokalområdet. Har arbejdet med tiltrækning af flere verdensmesterskaber til Danmark, som stævneleder på talrige store flerdagesarrangementer, og senest med information, presse og ungdomsarbejde.

Født 1955. Gift med Elizabeth. 6 voksne børn og rigtigt mange børnebørn.