Loading...

Tag med på en guidet vandretur i Rold Skov eller Rebild Bakker

– i regi af Rold Skov Guiden Helge Søgaard

Under navnet Rold Skov Guiden, udbydes en bred vifte af slentreture og vandreture med fokus på Rold Skov, naturen og de mange anekdoter og fortællinger der findes i og omkring skoven. Brochure med turoversigt fremsendes gerne.

Turene varierer fra 45-60 minutter og op til 2-3 timer, så der er noget for alle. Rold Skov guiden tilbyder også specialdesignede oplevelsesture efter nærmere aftale.

Alle turene kan guides på både dansk og engelsk, og er en god oplevelse for grupper, firmaer eller andre, som gerne vil på en anderledes og inspirerende tur i Rold Skov.

Lars Kjærs hus
Rold skov guidens skovsøs tur

Slentreture 30-40 min

Kom på slentretur omkring
Mosskov Pavillonen.
Der tilbydes fem forskellige naturskønne ruter
og hvor naturguide Helge Søgaard
fortæller gode historier på turene.

Guidet tur i Rebild Bakker og Rold skov

Traveture 2-3 timer

Rold Skov Guiden tilbyder sjove, spændende og underholdende ture i dejlige Rold Skov og Rebild Bakker. På alle turene lægges der vægt på at se og opleve den smukke natur, og undervejs fortælles der små historier og anekdoter

Orienteringsløb

Tilrettelæggelse af mindre o-løb for grupper eller firmaer, med fokus på en anderledes oplevelse med kort og kompas. Har senest lavet o-løb for Rebild Kommunes Rigtige Byrødder og Rebilds Rigtige Mænd.

Om Rold Skov guiden

Helge Søgaard har arbejdet indenfor turisme, oplevelsesøkonomi og eventudvikling i idræts- og kulturverdenen. Senest direktør i turismevirksomheden VisitAalborg, hvorfra han blev pensioneret i 2015.

Driver nu rådgivningsfirmaet Søgaard Consulting og skriver og udgiver bøger om lokalområdet.

Orienteringsløber med indgående kendskab til skoven og naturområderne. Tidligere formand for Dansk Orienterings-Forbund, nu aktiv på klubplan i Rold Skov OK. Inspirerende formidler og fortæller af underholdende historier og bosat i lokalområdet.

Rold Skov Guiden